Waarom door

Niet samen, wel door
Een scheiding is een ingrijpende gebeurtenis. Of je nou tientallen jaren getrouwd bent geweest of een paar jaar ongehuwd hebt samengewoond: er komt een einde aan een tijd. Aan een bestaan dat jullie beiden hebben ingericht. Tegelijkertijd begint er een nieuwe periode. Alleen of met een volgende partner. En natuurlijk, in een andere vorm, met de kinderen als die er zijn. Juist ook voor hen is focus op de menselijke kant van het verhaal zeer belangrijk. Door Scheidingsadvies begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om juist in deze periode van goed en helder advies te worden voorzien. Dat geeft rust en controle. Klaar voor een nieuwe toekomst: niet samen, wel door!

Financiële en fiscale expertise
Door Scheidingsadvies is een initiatief van B&M Belastingadviseurs. Dat betekent dat je kunt rekenen op een ijzersterke cijfermatige onderbouwing van ons scheidingsadvies. Absoluut geen overbodige luxe: veel mensen die gaan scheiden worden geconfronteerd met onverwachte financiële en fiscale gevolgen. Wij hebben de kennis en ervaring om je die ellende te besparen. Of je nu particulier bent of een eigen bedrijf hebt, of je situatie wel of niet complex is: bij Door Scheidingsadvies ben je aan het juiste adres.

Onze werkwijze
Scheiden doe je samen of ieder met een eigen adviseur. In het eerste geval treden we op als mediator en adviseren we jullie beiden. In het tweede geval kunnen we ook veel voor je betekenen. We behartigen dan puur jouw belangen; wel zo prettig, bijvoorbeeld als er wantrouwen is of ongelijkheid in kennis.
Voor de afwikkeling is het hoe dan ook essentieel dat jullie afspraken maken waar jullie allebei mee door kunnen. Dus daar streven we naar. Hebben jullie een of meer kinderen? Betrek ons gerust bij de gesprekken over het ouderschapsplan. We weten uit ervaring hoe belangrijk heldere en werkbare regelingen zijn.

RFEA
Door Scheidingsadvies is opgenomen in het Register Financieel Echtscheidingsadviseurs (RFEA). Hierin staan alleen adviseurs die deskundig en gediplomeerd zijn. Wij zijn gecertificeerd voor particulieren en voor ondernemers. Het stempel RFEA geeft je de zekerheid van een degelijk en integer advies in een tijd dat je daar dringend behoefte aan hebt.
 
Samenvattend
⦁ Scheidingsadvies met veel persoonlijke aandacht
⦁ Focus op de menselijke kant van het verhaal
⦁ Aandacht voor de belangen van kinderen
⦁ Een zee aan financiële en fiscale kennis
⦁ Voor particulieren en ondernemers
⦁ Mediation of individuele belangenbehartiging
⦁ Helderheid, controle en rust