Over DOOR

DOOR is een initiatief van B&M Belastingadviseurs. B&M Belastingadviseurs is een full service belastingadvieskantoor dat staat voor hoogwaardige fiscale dienstverlening. In onze praktijk zien wij vaak dat er bij advocaten, mediators en scheidingsbemiddelaars veel behoefte bestaat aan financiële en fiscale ondersteuning bij echtscheidingen.

DOOR is gespecialiseerd in financiële en fiscale vraagstukken rondom echtscheidingen. De financiële en fiscale regels rondom echtscheiding zijn complex. Zelfs in op het eerste gezicht eenvoudige en veel voorkomende situaties kan men tegen ingewikkelde vraagstukken aanlopen. Zo heeft een scheiding bijvoorbeeld fiscale gevolgen voor de eigen woning en hypotheek, de alimentatie, kapitaal- en lijfrenteverzekeringen, pensioenen, aanmerkelijk belang aandelen, etc. Zaken waar men dus al snel mee te maken krijgt. Is één van de partners ondernemer of directeur groot aandeelhouder van een BV, dan kan het helemaal knap ingewikkeld worden. Onjuiste advisering of het niet (voldoende) op de hoogte zijn van de fiscale regelgeving, kan dan verstrekkende financiële en fiscale consequenties voor uw cliënt(en) hebben.

DOOR beschikt over ruime ervaring en expertise en is in staat de meest ingewikkelde financële en fiscale vraagstukken rondom echtscheidingen voor u op te lossen. Wij zetten ons dan ook graag in voor advocaten, mediators en scheidingsbemiddelaars, maar ook voor cliënten die een specifiek vraagstuk willen voorleggen of graag een second opinion willen hebben.